Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

Απόφραξη κουζίνας Μαρούσι

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό Μαρούσι:

35€

Απόφραξη κουζίνας Μαρούσι:

30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών Μαρούσι:

35€

Απόφραξη λεκάνης Μαρούσι:

30€

Απόφραξη νιπτήρα Μαρούσι:

20€

Απόφραξη WC Μαρούσι

Απόφραξη μπανιέρας Μαρούσι

 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου Μαρούσι

30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών Μαρούσι

35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας Μαρούσι

30€

Απόφραξη αποχέτευσης/υδρορροών Μαρούσι

Απόφραξη κάθετη υδρορροών Μαρούσι

35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό Μαρούσι

40€

Έλεγχος με κάμερα Μαρούσι

50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό Μαρούσι

15€

Τιμοκατάλογος

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, έχοντας συμπληρώσει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποφράξεων, των απολυμάνσεων και της άντλησης υδάτων , παρέχει τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες στις κατηγορίες αυτές , με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όπως όλοι γνωρίζουμε , σε μια παροχή υπηρεσιών , εκείνο που μετράει στον πελάτη είναι πρώτον να είναι αποτελεσματική η υπηρεσία που θα πληρώσει, δεύτερον να είναι άμεση η ανταπόκριση του επαγγελματία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης και τρίτον και πιο σημαντικό η υπηρεσία αυτή να παρέχεται στο καλύτερο δυνατό κόστος για  την τσέπη του πελάτη.

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΜΑΡΟΥΣΙ , αναλογίζεται την δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε , και για το λόγο αυτό έχει προσαρμόσει τα κόστη ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε βαλάντιο.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας ανά πάσα ώρα και στιγμή , για κάθε πρόβλημα και ανάγκη που αντιμετωπίζετε. Εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι οτι μπορείτε να μας εξηγήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να βρούμε μαζί άμεσα , αξιόπιστα και αποτελεσματικά μια λύση για κάθε είδους απόφραξη , απολύμανση, άντληση υδάτων ή τεχνικό υδραυλικό χρειάζεστε.

Επιπλέον , θα πρέπει να γνωρίζετε οτι η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙ, εξειδικεύεται στις αποφράξεις ακόμη και σε απαρχαιωμένα δίκτυα , στις απολυμάνσεις και στην άντληση υδάτων σε σύντομο χρόνο και πολύ χαμηλό κόστος. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η σχέση απόδοσης μιας υπηρεσίας αναλογικά με το πόσο στοιχίζει. Εκτός απο εμάς τους ίδιους , υπάρχουν και τα σχόλια των πελατών μας που μας έχουν ήδη εμπιστευτεί και έχουν μείνει ευχαριστημένοι από εμάς.

Δείτε περισσότερα για Αποφράξεις Μαρούσι.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment